tirsdag 17. februar 2009

IEC-hus

Dagen i dag..
Har gått litt til å se på forskjellige ferdighus. Såkalte bygge sett, hvor man kan gjøre "MYE" selv. Ikke fordi jeg tror det blir noe billigere av den grunn, men da får du det som du ønsker helt og holdent. Pluss jeg er glad i prosjekter hehe... Så da har jeg tittet litt rundt.. og jeg har forelsket meg helt i et IEC-hus, altså det som er på bildene her. Det er en planløsning jeg liker godt, ser litt gammeldags ut og er ikke så stort. ( jeg drømmer jo om å ha et hus som ikke er så stort)

Så er det noen her inne som vet om eller som slev har kjøpt/bygd et IEC-hus så hadde det vært koselig og nyttig og høre deres meninger om det =)

Eller eventuelt andre små hus dere har hørt/bygd/kjøpt og hatt god erfaring med =)


6 kommentarer:

 1. Hei. Har ikke hørt om IEC hus. Men vi har ett nordbohus som ikke er så veeelig ulikt dette.
  http://www.nordbohus.no/nono/huskatalog/ også Serpens 2, ser ikke så bra ut på bildene i gusjegult:p men liker planløsningen og er kjempeførnøyd med huset!:D Vi har bygd en yttergang også, sånn itilegg til gangen som allerede er der!:)
  Vi gjorde alt selv, men så har jeg samboer og svigerfar som er snekker!:)

  SvarSlett
 2. Jeg har selv bodd i et IEC-hus, og vil anbefale det på det sterkeste! Skikkelig bra kvalitet, og ingenting å klage på! :)

  SvarSlett
 3. Vi bygger IEC-hus, type Britney. Veldig fornøyd med valget av leverandør så langt. De er svært hjelpsomme gjennom hele byggeprosessen.

  SvarSlett
 4. Hei Vi står på trappene til å velge og har sett på det samme huset bare med estate. Fremdeles fornøyd?

  SvarSlett
 5. Hvordan kan hus bygget av litauere på akkord bli bra? Iec er litt billigere men kvaliteten er latterlig dårlig

  SvarSlett
 6. Hvordan kan hus bygget av litauere på akkord bli bra? Iec er litt billigere men kvaliteten er latterlig dårlig

  SvarSlett