mandag 2. februar 2009

Oppussing av leilighten - kjøkkendelenFet

Leiliheten hadde kanskje ikke det største behov for oppussing. Var et hvit vanlig kjøkken der ok gulv og ellers greit. Likevel når vi hadde mulighten valgte vi å pusse opp hele utenom badet som var nytt.Så gulv ble revet, nytt paneltak ble lagt i gang og soverom og hele leiligheten ble dekket med vegg fornyer siden det hadde vært strie på veggene.
Kan anbefale vegg fornyer til alle som har problemer med strie tapet. den er enkel å ha med å gjøre og du kan male rett på den. Eneste jeg vil anbefalle er å ta et strøk med masse maling isteden for flere med mindre, ellers blir det skjolder.

Vi valgte en farge som het vanilje som passet bra inntil kjøkkenet. Kjøkkenet kjøpte vi fra IKEA og det er vi kjempe fornøyd med. Enkelt og sette sammen og billig og bra!!!!
Valgte å ha få veggskap siden vi har en liten leilighet, og heller ha noen åpne hyller til ekstra oppbevaring.Tilslutt kom benkeplate i eik ( utrolig fin) og ventilator på plass. Benkeplata fikk vi spesialbestil slikk at den kunne ha et overheng ut i rommet slik at det ble et spisested.


Fortsatt er det vel noe småplukk igjen, men det er ikke noe andre legger merke til. Noen av de tingene vi brukte lang tid på å velge va blandebatteri og skap knotter.


Jeg syns det er sånne ting som definerer kjøkken litt. Så fant noen fine gammel dagse knotter og et blandebatteri i gammel stil fra "MORA"
Alt i alt er jeg kjempe fornøyd med den lille kjøkken kroken vår.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar